Toppstugan

Toppstugan

Toppstugan på Gesundaberget erbjuder storslagen utsikt i alla riktningar, vilken belönats med tre stjärnor i Michelins "Green Guide". Många av våra besökare uppskattar utsikten lika mycket som den fantastiska alpina upplevelsen. Tack vare denna är Toppstugan populär att hyra för företagsevent, konferenser och även bröllop. Den här miljön ger Er de bästa förutsättningarna för att kunna fokusera på arbetsuppgiften på ett kreativt och avslappnat sätt.

 

Toppstugan har tillgång till 75 sittplatser, två matsalar, öppenspis, Bar. Vi skräddarsyr företags event, konferenser eller bröllop efter era önskemål. Som ett paket erbjuder vi Endagskonferens. I detta ingår; förmiddagsfika, 2-rätters lunch samt eftermiddagsfika med mjuk kaka. Priser för detta är ca; 495 kronor/person.. Transport till toppen ingår. Vill du veta mer om hur man bokar Toppstugan och vad som ingår? Välkommen att kontakta Katarina Lavin Bogg, katarina.lavin@gesundaberget.se Toppstugan har öppet, vid obokade tider, samtidigt som backen. För mer information om våra öppettider, priser med mera, se "Öppettider/Priser"

-Vad serveras?

 

Toppstugan på gesundaberget serverar À la carte, våfflor med mera och vi har även

fullständiga rättigheter.

-När kan man äta?

 

Toppstugans kök har öppet från 11:00 till 30 min innan berget stänger.

-Är det bara toppstugan som gäller?

 

Nej, vi serverar andra, lättare alternativ

på KattisKafé.

Mer information hittar du här

Konferens och festvåning

Toppstugan har tillgång till 75 sittplatser, två matsalar, öppenspis, Bar. Vi skräddarsyr företags event, konferenser eller bröllop efter era önskemål. Som ett paket erbjuder vi Endagskonferens. I detta ingår; förmiddagsfika, 2-rätters lunch samt eftermiddagsfika med mjuk kaka. Priser för detta är ca; 495 kronor/person.. Transport till toppen ingår.

Vill du veta mer om hur man bokar Toppstugan och vad som ingår? Kontakta Katarina Lavin Bogg, Katarina.Lavin@gesundaberget.se

Ny hemsida

Nytt för sommaren är också våran nya hemsida.

 

Berätta gärna vad ni tycker om den på vår facebook. Saknar ni något? Hittat någon bugg? Hör av er så vi kan förbättra oss.

Kontakta oss

 

GESUNDABERGSVÄGEN 106

792 90 Sollerön

Email: info@gesundaberget.se

Telefon: 0250 - 21400

Copyright @ All Rights Reserved