Värdshuset

Värdshuset håller öppet med full verksamhet hela vintersäsongen men under sommarsäsongen är det endast öppet för större sällskap och event.

Värdshuset har en gemytlig känsla med öppen spis och Bar, och kan ta emot 150 sittande gäster i matsalen. Vi skräddarsyr företags-event, konferenser och bröllop enligt era önskemål.

Vi kan servera allt från våra populära pizzor från den vedeldade ugnen till skräddarsydda menyer enligt exempel nedan. Allt i samklang med vår rymliga & välfyllda bar.
Vill ni boka bord eller önskas en offert – ring 0250-21400 / 01 eller maila till info@gesundaberget.se

 

Menyförslag 1: VÄRDSHUSETS FISK- OCH SKALDJURSMENY

Förrätt: Parmaklädd kräfttournedos med parmesanflarn, citron på ruccolabädd
Varmrätt: Halstrad fjällröding med örtkryddad vitvinsås, Serveras tillsammans med läckra rotfrukter
Dessert: Cheesecake med hallon och vaniljgrädde

Menyförslag 2: VÄRDSHUSETS ZORN-MENY

Förrätt: Krämig grönärtsoppa med Chablis och grädde
Varmrätt: Ugnsbakad Georgiansk lammrygg med Muskotnöt, oregano och vitlök. Serveras med rotsaksjulienne
Dessert: Tarte Tatin med päron och Grand Marnier

Menyförslag 3: VÄRDSHUSETS DELUXE MENY

Förrätt: Chevrégratinerad rödbeta med honung och rostade pinjenötter
Varmrätt: Sotad oxfilé med portabello, stuvad savoykål och Rökta mandlar. Serveras med Potatisgratäng med västerbottenost
Dessert: Vanilj bavarois med jordgubbsglace

Värdshusets meny

Välkommen att läsa vår menyer, du klickar på pilarna i toppen eller botten av menyn för att bläddra bland de sidor som finns.