Värdshuset

Värdshuset håller öppet med full verksamhet hela vintersäsongen men under sommarsäsongen är det endast öppet för större sällskap och event.

Värdshuset har en gemytlig känsla med öppen spis och Bar, och kan ta emot 150 sittande gäster i matsalen. Vi skräddarsyr företags-event, konferenser och bröllop enligt era önskemål.

Vi kan servera allt från våra populära pizzor från den vedeldade ugnen till skräddarsydda menyer enligt exempel nedan. Allt i samklang med vår rymliga & välfyllda bar.
Vill ni boka bord eller önskas en offert – ring 0250-21400 / 01 eller maila till info@gesundaberget.se

 

Lunchmeny a la carte Värdshus  

Pannkakor med sylt& grädde 65 kr

Nahcotallrik med köttfärs, grönsaker, ost, nahcochips 75 kr

 Mustig fisk- & skaldjursgryta med potatis och aioli 159 kr

Haloumihamburgare med sallad, tomat, lök,  tryffelmajonnäs, coleslaw & färskbpommes frites vuxen 159 kr barn 85 kr 

Hamburgare 200g med bacon, sallad, tomat, lök,  tryffelmajonnäs, coleslaw  & färskpommes frites vuxen 159 kr barn 85 kr 

Kalvschnitzel med klassiska tillbehör och råstekt potatis 175 kr

Buffé
Pastabuffé som serveras dagligen 99 kr

Pizza
Vedungsbakade
pizzor från 139 Kr

 

Aftonen på berget..

Flera kvällar i veckan dukar vi upp våra mycket uppskattade aftonar ( Fondue, fisk & skaldjur & filé), en riktig fjällklassiker när den är som bäst.
På borden kokar fonduegrytan som ni tillagar oxfilén. Eller se när kocken trenchar filer och ni får er favoritbit på tallriken. Till dessa serveras en stor härlig buffé med sallader, såser, potatis samt vitlöksbröd mm.
Pris: vuxen 395 kr, barn 8-15 år 195 kr, barn 3-7 år 95 kr.

Dessa kvällar under Julveckan:

26 december Fondueafton

29 december Fisk & Skaldjursafton

31 december Filéafton

4 januari Fondueafton

5 januari Filéafton