Här bokar du våra färdiga paket.

Vi erbjuder moderna parhus i ett plan med 4 bäddar (ett rum med dubbelsäng och ett rum med våningssäng) eller i 2 plan med 8 bäddar (ett rum med dubbelsäng och ett rum med våningssäng samt ett rum uppe med två våningssängar).

Husen är utrustade för självhushåll med kaffebryggare, brödrost, diskmaskin, spis och ugn samt kylskåp med liten frys. I allrummet kan du se på TV eller bara njuta av den magiska utsikten över Siljan. Alla husen har bastu och braskamin, ved kan köpas i Kattis Kafé.

Slutstädning ingår inte i priset men kan självklart köpas till.

Stuga 1-4 ligger längst upp i backen och dessa kan inte nås med bil vintertid. Stuga 7-12 är belägna i mitten av stugbyn och 13-16 ligger längst ner.

Husdjur får gärna följa med till stugan.

På Lodgen har vi 2-bäddsrum med en dubbelsäng eller 4-bäddsrum med 2 våningssängar där vissa av rummen har en underslaf som är 120 cm bred. Alla rummen har dusch, toalett samt bord och två stolar. De gemensamma ytorna innehåller bastu, kök med spis och kylskåp, lekhörna för barnen, allrum med soffor och TV samt bord och stolar.

Sänglinne (örngott, lakan, påslakan samt liten och stor handduk) ingår i alla våra paket.

Husdjur får bo i vissa av rummen, meddela oss så hjälper vi till med bokningen.

Allt vårt boende ligger inom gångavstånd till lift, backe, Värdshuset, Kattis Kafé med liftkortsförsäljning och uthyrning.

Välkomna till oss!

För mer info ring 0250-214 00 eller maila info@gesundaberget.se

UPPLEV GESUNDABERGETS STUGOR