Allt kan utvecklas och vi på SnowRider kör därför igång den snabbaste och vildaste skotersporten genom tiderna i och med vår satsning på dragracinggrenen Snow Outlaws. En sport där man på snabbaste sätt ska färdas mellan A och B med ”standard” och värstingsmaskiner.

Denna avskalade råa tävlingsform har TV-serien Street Outlaws som förebild där man i enkel form tävlar om att avverka en förutbestämd sträcka, utan tidtagning och startgran. Först över mål vinner. Vi kommer under vintern börja med att köra två tävlingar i denna nya tävlingsform. 22 februari och 21 mars kommer vi att köra dessa race, uppför Gesundaberget, framför värdshuset. Naturligtvis med en stor festsugen publik och full täckning av SnowRider Magazine och SnowRider TV. Ett perfekt sätt för dig som tävlar att synas och exponera dina sponsorer.

Anmälan med fullständigt reglemente
22 Februari http://www.svenskamotorsportalliansen.se/registrations/add/40
21 Mars http://www.svenskamotorsportalliansen.se/registrations/add/41