NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN – SnowRider Hillcross 2018 14 April.

Nu jäklar är det dags igen för alla backtävlingars moder. SnowRider Hillcross återuppstår efter några år i träda. Den 14 April klockan 11:00 så smäller det rejält på Gesundaberget i Mora. Då kör vi backtävlingarnas backtävling!

Jag vet inte hur många gånger vi fått frågan när vi ska återuppta SnowRider Hillcross. Nu är det alltså dags igen och vi laddar redan nu från tårna för att göra ett sånt fartfyllt och roligt evenemang som möjligt. I samband med denna happening vill vi att ha massor av utställare som visar diverse snöskoterrelaterade produkter. Vi har valt att solen ska vara framme och att alla ska vara glada den här lördagen i April. Värdshuset som har fullständiga rättigheter har öppet hela dagen, samt under After Skoterfesten på eftermiddagen och kvällen.

Det är bara att ladda skotern med nitroglycerin, för den 14 april så kör vi så hela Gesundaberget gungar. Du som vet med dig att du gillar sol, fart och fläkt har ju redan bestämt dig för att komma, se till att sprida detta meddelande till alla du känner.

Välkomna.