Värdshuset

Värdshuset öppnade vintersäsongen med julbord i slutet av november. När liftarna drog igång före jul öppnade värdshuset upp för lunch, pizza och A´la Carte. Vin och Bubbel finns också på menyn. Lunchbuffé dukas upp varje dag i den stora restaurangen som rymmer 150 platser. Här kommer vällagad mat med stort salladsbord. På lördagskvällar kör vi á la carte och vedugnsbakade pizzor.

Á la Carte menyn erbjuder klassiker som hamburgare samt varmrätter med inslag av vilt såsom ren, älg och röding.
Värdshuset har en gemytlig känsla med öppen spis och Bar, och tar emot 150 sittande gäster i matsalen. Vi skräddarsyr företags-event, konferenser och bröllop enligt era önskemål.


Vill ni boka bord eller önskas en offert – ring 0250-21401 eller maila till info@gesundaberget.se

Öppettider värdshuset

9 mars – 25 mars
Fre – Sön: Lunchbuffé 11:00-14:30

Påsklovet 29 mars – 9 april
Öppet varje dag 11.00-14.30 för lunchbuffé

Vedugnsbakade pizzor finns att beställa varje dag när backen är öppen 11.00-21.00 (förutom kvällar den 9, 11, 16, 17, 18, 23, 25, 30 mars, 2,3,4,5,6, 8, 9 april: då gäller tiderna 11.00-16.00)

Á la carte alla lördagar kl 17.00-21.00 (förutom 17 mars Irländsk afton)

Á la carte alla dagar under påsklovet 29 mars – 1/4 och 7/4 april kl 17.00 – 21:00 (förutom 30 mars, påskbuffé)

 

Värdshusets meny

Välkommen att läsa vår menyer, du klickar på pilarna i toppen eller botten av menyn för att bläddra bland de sidor som finns.