Värdshuset

Värdshuset öppnade vintersäsongen med julbord i slutet av november. När liftarna drog igång före jul öppnade värdshuset upp för lunch, pizza och A´la Carte. Vin och Bubbel finns också på menyn. Lunchbuffé dukas upp varje dag i den stora restaurangen som rymmer 150 platser. Här kommer vällagad mat med stort salladsbord. På fredag- och lördagkvällar kör vi A´la carte och vedugnsbakade pizzor.

Á la Carte menyn erbjuder klassiker som hamburgare samt varmrätter med inslag av vilt såsom ren, älg och röding.
Värdshuset har en gemytlig känsla med öppenspis och Bar, och tar emot 150 sittande gäster i matsalen. Vi skräddarsyr företags-event, konferenser och bröllop enligt era önskemål.


Vill ni boka bord eller önskas en offert – ring 0250-21401 eller maila till info@gesundaberget.se

Öppettider värdshuset

Öppet varje dag för lunchbuffé när backen är öppen

9 februari till den 4 mars 11.00-14.30

Vedungsbakade pizzor finns att beställa varje dag när backen är öppen 11.00-21.00 ( förutom den 11,12,13,16  feb och 4 mars då gäller tiderna 11.00-16.00 ( ej öppet när det är kvällsåkning v4,5,6,10,11,12))

Alacarte alla fredagar och lördagar kl 17.00-21.00 ( förrutom fredagen den 16/2)

Alacarte alla dagar under sportlovsveckorna 7,8,9 ( förutom den 12,13,16 februari 4 mars)

Öppetider för påsklovet kommer vi att uppdatera om längre fram.

 

Värdshusets meny

Välkommen att läsa vår menyer, du klickar på pilarna i toppen eller botten av menyn för att bläddra bland de sidor som finns.