Gesunda Mountain Challenge - Running

Årets stora utmaning för löpare handlar inte om att klara en långa distans. Den handlar om att springa så fort man kan upp till toppen utav Gesundaberget.

Varje sommar är det väldigt många som besöker Gesundaberget och tar den härliga promenaden eller löpturer upp till toppen för att se den berömda utsikten. Varje gång man kommer upp, och vädret tillåter, så slås man av den fantastiska utsikten ut över Mora och Dalabygden.

Att springa uppför berget är en utmaning som passar både motionärer och elit. Det kommer att bli ett event med fullt ös. Vi kommer att ha musik med speaker i backen och på toppen möts du av fest, grillning och livemusik.

Reglerna för tävlingen är enkla. Starten går vid hockeyplanen nedanför Gesundaberget och tomteland, sen springer vi genom skogen och uppför berget. Först upp till toppen vinner och blir krönt till Kungen och Drottningen av berget. Det kommer att bli en riktigt tuff och härlig bana som är lika utmanande för pannbenet som för musklerna.

Tävlingen är öppen för alla och vi ser fram emot ett stort startfält. Så utmana dina vänner på en riktigt tuff och härlig tävling i underbar miljö.

Man kan anmäla sig via formuläret nedan eller gå via den här länken: http://my3.raceresult.com/52558/info?lang=en