Detta händer på Gesundaberget i mat väg för er hungriga under helgen.

Fredag 1/6

Värdshuset serverar pastabuffé

kl 18.00-20.00, 200:-.

Lördag 2/6

Frukostbuff kl 5.00-7.30, 75:-.

Lunch öppet på Toppstugan kl 11.00-15.30. Rätter från 135:- uppåt.

Toppstugan dukar upp en 3-rätters middag bestående av toast skagen med löjrom till förrätt, till varmrätt serveras oxfilé tournedo med pepparsås och timjanrostade rotfrukter, desserten består av fransk chokladtårta med polkagrisgrädde,

sittning kl 18.00, 495:- Liften går från kl 17.30.

Söndag 3/6

Frukostbuffé kl 8.00-10.00, 75:-

Endast förbokningar, vilka är bindande.

För mer information och bordsbokning kontakta oss på mail info@gesundaberget.se eller telefon 0250-214 00.