Vi har nu öppnat vår A’la carte med både Vedungsbakade Pizzor och rätter med inslag av vilt och Angus hamburgare mm.

Öppet kl 17.00-21.00 ( Datum: 25, 26, 27, 28, 30 December.  29/12 filéafton , 31/12 nyårssupé.
3, 4, 5, 6, Januari, fortsättning följer =>)

Nyårssupé
Välkomna på Nyårsupén 31/12 hos oss på Gesunda Värdshus. På Nyårsafton serveras en trerättersmeny med först ut en kantarell-toast på salladsbädd. Till varmrätt följer en sotad oxfilé med grönpeppar- och rödvinsås, potatisgratäng med Västerbottenost (önskas fisk så har vi en fjällröding på menyn) Till dessert denna afton, Fransk chokladtårta med vaniljgrädde.

(Barnmeny: Sotad oxfilé med bearnaisesås och färsk pommesfrites)

Pris 550 kr per person, 150 kr barn 5-10 år, 250 kr 10-15 år 
Nyårsupé gäller bordsbokning
Meddela med om fisk önskas som varmrätt.

Välkomna att boka bord på Telefon 0250 – 214 00

Epost : katarina.lavin@gesundaberget.se